top of page

Vi søker etter noen til å drive markedshagen vår, sesonen 2024, kan dette være deg?

Vi trenger tid til blant annet å ferdigstille noen byggeprosjekter på gården og søker derfor noen som vil ta ansvar for markedshagen vår sesongen 2024.
 

Vi har drivhus (175m2) og 1,5 – 2 dekar åker. Vi har automatisk vanning, redskaper og en del driftsmidler som vil hjelpe godt i arbeidet. Den/de som tar jobben, får også inntektene samt del av de godene som gården ellers gir. Vi vil blant annet være behjelpelig med tidlig oppal av planter. Du/dere bør kunne komme senest første uka i mai. Bostandard vil være enkel, men koselig og med mulighet for å gjøre egne oppgraderinger om du/dere ønsker å bo på gården.


Hovdneset er primært et selvbergingsbruk hvor vi lever et noe annerledes liv enn gjennomsnittet. Naturnært, regenerativt og med fokus på god ressursforvaltning.

Virker dette interessant, ta kontakt for en prat eller vet du om noen dette kan passe for, videresend gjerne informasjonen. :) 

Høsten 2023 / vinteren 2024 kan vi tilby:
- Egg fra våre 60 glade høner som boltrer seg i det store drivhuset.


- Honning fra våre bier som henter nektar og pollinerer på gården hele sesongen.

- Alt av lagringsgrønnsaker er vi utsolgt for. Ønsker du å sikre deg lagringsgrønnsaker for høsten 2024 / vinteren 2025, kan du sende oss en e-post innen mai 2024.


Mer informasjon om 2024 sesongen, grønnsaksabonnement og salg av grønnsaker kommer i løpet av april 2024.

Send oss gjerne en mail om du vil stå på interesseliste for grønnsaksabbonnement eller vil sikre deg lagringsgrønnsaker.

Eksempler på ukens grønnsakspose

Uke-35
Uke-36
uke-37
UKE-38
UKE-39
UKE-42
uke32-hovdneset
Uke34-Grønnsakspose
UKE  40

Meld din interesse for grønnsaksabonnement  - 2024

Velg grønnsakspose
Levering / henting

Takk for din bestilling og du hører fra oss snart.

bottom of page